Очаква се компанията ``Мета`` да обяви този месец дали ще отблокира профилите във Фейсбук``

...
Очаква се компанията ``Мета`` да обяви този месец дали ще отблокира профилите във Фейсбук``
Коментари Харесай

''Мета'' решава дали да върне профилите на Доналд Тръмп

Очаква се компанията ``Мета`` да разгласи този месец дали ще отблокира профилите във " Фейсбук`` и ``Инстаграм`` на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, предава ``Файненшъл Таймс``.

През януари 2021 година всички профили на Тръмп в обществените мрежи бяха блокирани, откакто модераторски екип постанови, че той е употребявал акаунтите си, с цел да подбуди своите поддръжници да нахлуят в Капитолия на Съединени американски щати. При конфликтите починаха петима души.

След това някогашният президент сътвори блогът From The Desk of Donald J. Trump, който няколко месеца служеше като начин  Тръмп да разгласява лично наличие, в това число известия за пресата и видеоклипове, а почитателите му ги споделяха в останалите социални мрежи. Наложи се обаче платформата да бъде закрита, с цел да може екипът му да се концентрира върху новата обществена мрежа Truth Social.

Новият притежател и основен изпълнителен шеф на ``Туитър`` Илон Мъск анулира възбраната на Тръмп през ноември, базирайки се на волята на ``хората``, но някогашният президент към момента не се е върнал в платформата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР